(For English version click here)

En række danske hovedbiblioteker anvender i dag GatewayAPI til at sende sms’er til deres lånere. GatewayAPIs løsning er koblet sammen med Cicero Library Management System, som er et bibliotekssystem, der anvendes hos størstedelen af de danske biblioteker.

Attention

Få lånernes opmærksomhed med sms’er

Løbende undersøgelser viser, at over 94% af sms’er bliver åbnet. Det skyldes blandt andet, at vi er som mobilbrugere er vant til, at de sms’er, vi modtager, har høj relevans, og skaber værdi for os. Sms’er fra biblioteker har ligeledes høj relevans, og bidrager dermed til, at den høje åbningsrate opretholdes. Der kan skabes værdi ved at udsende sms’er når:

  • Materiale ligger klart.
  • Der er nyt omkring materiale, brugeren har bestilt.
  • Et udlån er tæt på afleveringsfristen. Her indeholder sms’en typisk en anvisning til, hvordan udlånet kan fornyes fx. via link eller sms.
  • Et udlån har overskredet afleveringsfristen.

Ovenstående eksempler på sms’er er med til at sikre, at brugerne modtager den relevante information i en travl hverdag. Mange vil nok nikke genkendende til, at særligt afleveringsfristen er vigtig at holde styr på.

15min

Opsætning på 15 minutter

Ved opsætningen af GatewayAPIs løsning tilknyttes en GatewayAPI konto til Cicero Library Management System ved at konfigurere en række indstillinger og opsætte det, der betegnes som en “web hook”.

Vores team sidder klar til at hjælpe med alle aspekter ved opsætningen. Du kan kontakte teamet via supportchatten på hjemmesiden eller via email på support@gatewayapi.com. Så vil en tekniker hurtigst muligt gå i gang med opsætningen fra A-Z.

Vi har også udarbejdet en udtømmende guide til opsætningen, hvis I foretrækker at udføre den selv, eller gerne vil vide mere om den.

Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

GatewayAPI er en dansk sms gateway med over 10.000 kunder på verdensplan, og med kontorer i København, Odense og Aalborg. Dog er vi samtidig en mindre og agil virksomhed med få udgifter, hvilket muliggør, at vi kan tilbyde lave priser på højkvalitets sms produkter samt gunstige betingelser - fx er både GatewayAPI kontoen og supporten helt gratis.

I gennemsnit sparer biblioteker med en trafik på 10.000 SMS’er om måneden ca. 8-10.000 kr. årligt ved at skifte til GatewayAPI. Udover lave sms-priser, betales der kun for de sms’er, der udsendes, og der skal dermed ikke medregnes udgifter på løbende abonnementer.

Tag kontakt til vores team på support@gatewayapi.com, og så vil en af vores teknikere hjælpe dig i gang.