Anvendelse af SMS-massekommunikation i nødsituationer

Tilbage til oversigten
Anvendelse af SMS-massekommunikation i nødsituationer

SMS-beskeder har vist sig at være et utroligt effektivt værktøj under en krise og i situationer, der kræver, at vigtig information bliver delt HURTIGT.

98% af alle tekstbeskeder læses inden for to minutter, hvilket gør dem til et ekstremt effektivt værktøj til hurtigt at udsende kritisk information til millioner af personer.

Afsenderen skal kun bruge et mobilnummer for at nå målgruppen, som i mange tilfælde kan trækkes direkte fra data fra telekommunikationsselskaber.

corona-news

SMS-massekommunikation i forbindelse med COVID19-pandemien

I forbindelse med den igangværende coronavirus (COVID19) pandemi har vi set en stigning i sendt trafik, især fra offentlige organisationer.

Den 12. marts 2020 blev der sendt 2,5 gange så mange SMS-beskeder via GatewayAPI som på en normal dag. Her blev der udsendt millioner af SMS-beskeder, der indeholdte coronarelaterede oplysninger, såsom vigtige oplysninger om skolelukninger, skift til hjemmearbejde samt SMS’er til blandt andet danske borgere i udlandet.

I den efterfølgende tid, forblev antallet af corona-relaterede SMS-beskeder på et højt niveau, hvilket viser, at mange har udvalgt SMS-beskeder som massekommunikationsmedie under denne alvorlige krise.

google-cloud

Pålidelighed og skalerbarhed

Når information skal deles hurtigt er særligt pålidelighed og skalerbarhed vigtige faktorer. Sikr, at din SMS-gateway har helt styr på dette, så du kan føle dig sikker på, at du altid kan nå dine modtagere, når det er vigtigst.

GatewayAPI anvender top-end udbydere over hele verden, og hvis du vælger Premium klassen, leverer vi direkte forbindelser med maksimalt ét mellemled. Når du vælger Premium klassen, kan du få også adgang til muligheden for at indstille din trafik til “høj prioritet”. Vi anbefaler at gøre dette ved udsendelse af SMS-beskeder i forbindelse med nødstilfælde.

GatewayAPI er bygget til at skalere op automatisk via vores opsætning i GCP (Google Cloud Platform). Når 30% af vores maksimale kapacitet er nået, overføres yderligere serverplads automatisk til GatewayAPI inden for få minutter, hvilket gør det muligt for vores platform at håndtere enorme mængder trafik fra mange forskellige kunder på samme tid.

Har coronakrisen ændret dine behov?

GatewayAPI har nogle af de laveste priser i størstedelen af ​​verden kombineret med en intuitiv brugergrænseflade, support i verdensklasse og en solid oppetid på over 99,99 % i gennemsnit.

Hvis SMS-kommunikation er noget, du først nu overvejer – eller hvis dine behov har ændret sig, så tøv ikke med at kontakte os for rådgivning eller hjælp til at komme i gang. Du kan også oprette en gratis konto på under to minutter her: Gå til GatewayAPI eller skriv til sales@gatewayapi.com

Kontakt os