Opsætning

Læs om, hvordan du kommer godt i gang m...

Læs om, hvordan du kommer godt i gang med at sende SMS beskeder via GatewayAPI.

Hvordan kommer jeg i gang?

Når din konto er konfigureret, kan du væ...

Når din konto er konfigureret, kan du vælge mellem flere forskellige måder, du kan anvende vores service på. Du kan blandt andet benytte vores service via API-kald, via WordPress eller via Make og Zapier.

Wordpress plugin

faq_introduction-link_arrow

Make

faq_introduction-link_arrow

Zapier

faq_introduction-link_arrow

Hvis du har en udvikler i din virksomhed...

Hvis du har en udvikler i din virksomhed, anbefaler vi, at du selv opretter koden, så du får fuld kontrol via dit system.

Hvordan bruger jeg jeres tjeneste?

API-kald Når du er logget ind, finder du...

API-kald
Når du er logget ind, finder du kodeeksempler på dashboardet, der kan bruges til at teste vores service med dit foretrukne programmeringssprog. Kopier og indsæt koden, da den allerede indeholder API-nøgler / tokens. Du kan sende en SMS ved blot at ændre modtagernummeret og køre koden i en terminal efter eget valg.

Python eksempel:

Python eksempel:

Nu hvor du har sendt en SMS, er det tid ...

Nu hvor du har sendt en SMS, er det tid til at implementere vores tjenester i dit system. Du kan finde vores komplette dokumentation med alt, hvad du har brug herunder.

Kontakt endelig support, hvis du har spørgsmål undervejs.

GatewayAPI dokumentation

faq_introduction-link_arrow

Kontakt support