Dokumentation og guides

Se specifikationer for, hvor mange tegn ...

Se specifikationer for, hvor mange tegn en SMS kan indeholde samt hvad de forskellige HTTP-fejlkoder betyder.

Har I en teknisk dokumentation af jeres service?

Ja, vi har dokumentation for alle vores ...

Ja, vi har dokumentation for alle vores services her:

GatewayAPI Documentation

faq_introduction-link_arrow

Hvor mange tegn kan en enkelt SMS indeholde?

Ved hjælp af GSM 03.38 forlænges længden...

Ved hjælp af GSM 03.38 forlænges længden ved kun at bruge 7 bit pr. tegn i stedet for de normale 8 bit, der bruges ved UTF-8. Dette giver 160 tegn til en meddelelse på én side. Hvis en meddelelse er længere end 160 tegn, bruges 7 bytes til at kæde meddelelserne sammen som sider, hvilket giver i alt 153 tegn pr. side.

Brug af UCS2-kodning giver mulighed for en lang række forskellige tegn, fx emojis, der ikke er tilgængelige i GSM 03.38, og dette opnås ved at bruge 2 byte pr. tegn, hvilket giver dig 70 tegn for en meddelelse på én side. Hvis du går over 70 tegn, bliver meddelelserne kædet sammen, hvilket giver dig 134 byte eller 67 tegn til din besked.

Hvad betyder de forskellige fejlkoder?

Vi har en liste over fejlkoder her:...

Vi har en liste over fejlkoder her:

GatewayAPI Docs - Error codes

faq_introduction-link_arrow

Hvad betyder de forskellige HTTP-fejlkoder?

200 OK: API-kald er modtaget, svaret ind...

200 OK:
API-kald er modtaget, svaret indeholder detaljer om resultaterne af handlingen

400 Bad Request:
Ugyldigt argument, detaljer i JSON-body

401 Unauthorized:
Ugyldig API-key eller signatur

403 Forbidden:
Uautoriseret IP-adresse

404 Not Found:
SMS findes ikke, eller er ikke overført til datastore endnu

422 Unprocessable Entity:
Ugyldigt JSON-request body

500 Internal Server Error:
Anmodningen kan ikke behandles på grund af en undtagelse, detaljer om undtagelser returneres i JSON-body