Hvordan angiver jeg et Sender ID?

Se specifikationer for Sender ID’e...

Se specifikationer for Sender ID’er. Sender ID’en er det navn eller nummer, som dine modtagere ser øverst i SMS beskeden.

Hvad er et Sender ID?

Et Sender ID er navnet eller nummeret, s...

Et Sender ID er navnet eller nummeret, som modtagerne af beskeden ser i toppen af deres SMS som afsender, også kaldt “fra”-sektionen. Der findes både alfanumeriske og numeriske Sender ID’er. SMS-standarderne begrænser længden af dem til maks. 15 cifre, hvis det er et tal, og op til 11 tegn, hvis det er en tekst.

Alfanumerisk

Alfanumeriske Sender ID’er kan bruges ti...

Alfanumeriske Sender ID’er kan bruges til at vise alt fra et firmanavn til et navn på en regeringsorganisation. Modtageren af meddelelsen kan dog ikke svare på en meddelelse sendt med et alfanumerisk Sender ID.

Alfanumeriske Sender ID’er kan være en hvilken som helst kombination af numeriske og alfabetiske tegn (0-9, a-z, A-Z, _), og længden kan maks. være på 11 tegn.

Se mere information om Sender IDs

faq_introduction-link_arrow

Numeriske Sender ID

Numeriske Sender ID’er kan kun bestå af ...

Numeriske Sender ID’er kan kun bestå af tal og kan indeholde op til 15 cifre. Modtagere kan svare på meddelelser sendt fra GatewayAPI, hvis et virtuelt nummer bruges som Sender ID i meddelelserne.

information

Kontakt support, hvis du har brug for tovejskommunikation til din løsning.

Kan jeg frit vælge et hvilket som helst Sender ID?

Ja, med vores service kan du vælge dit S...

Ja, med vores service kan du vælge dit Sender ID frit, men husk, at der kan være restriktioner i visse lande, hvor det fx er et krav, at Sender IDs bliver registreret før det kan blive vist.

Ved andre lande kan man opleve, at ens beskeder bliver direkte afvist, hvis Sender ID’et ikke er registreret.

Se hvilke lande du skal være opmærksom på nedenfor.

På tværs af lande gælder det, at nogle Sender IDs kan risikere at blive afvist grundet beskyttelse mod phishing angreb. Sender IDs såsom Apple, Google, GLS, PayPal og andre kendte brands skal fx godkendes af os før brug.

Se begrænsninger på SMS trafik for specifikke lande

faq_introduction-link_arrow

USA

Al SMS-trafik, der sendes til USA, skal ...

Al SMS-trafik, der sendes til USA, skal komme fra et 10DLC nummer, en shortcode eller et toll free number. Læs mere her

Kontakt vores salgsteam, hvis du har brug for et nummer til amerikansk trafik.

Kontakt vores salgsteam

faq_introduction-link_arrow

Øvrige lande

Ved de øvrige lande på listen nedenfor a...

Ved de øvrige lande på listen nedenfor anbefaler vi at registrere Sender IDs for at sikre, at beskederne bliver leveret.

• UAE
  • Tyrkiet
  • Qatar
  • Indonesien
  • Thailand
  • Vietnam
  • Marokko
  • Ukraine
  • Egypten
  • Indien
  • Iran
  • Serbien

Hvordan får jeg et Sender ID registreret?

Når et Sender ID skal registreres, kan d...

Når et Sender ID skal registreres, kan det i nogle lande være et krav, at man skal leje Sender ID’et ligesom du kender det ved virtuelle numre og keywords.

Kontakt venligst support, hvorefter de vil informere dig om pris samt dine muligheder. Hvis du ønsker at gå videre, vil support hjælpe dig med at lave ansøgningen om at tage et Sender ID i brug.

I nogle tilfælde kræves der også udfyldelse af en NOC formular, hvor der oplyses en række yderligere informationer, som sendes videre til beskedleverandørerne i det pågældende land.

Bemærk, at det er en lang proces (1-8 uger) at udføre disse ansøgninger og få dem godkendt, og der kan derfor forekomme et minimumskrav på den forventede trafikvolumen til det land, hvor Sender ID’et skal registreres.