Sender ID

Læs specifikationer for Sender ID’...

Læs specifikationer for Sender ID’er. Sender ID’en er det navn eller nummer, som dine modtagere ser øverst i SMS beskeden.

Hvad er et Sender ID?

Et Sender ID er navnet eller nummeret, s...

Et Sender ID er navnet eller nummeret, som modtagerne af beskeden ser i toppen af deres SMS som afsender, også kaldt “fra”-sektionen. Der findes både alfanumeriske og numeriske Sender ID’er. SMS-standarderne begrænser længden af dem til maks. 15 cifre, hvis det er et tal, og op til 11 tegn, hvis det er en tekst.

Alfanumerisk

Alfanumeriske Sender ID’er kan bruges ti...

Alfanumeriske Sender ID’er kan bruges til at vise alt fra et firmanavn til et navn på en regeringsorganisation. Modtageren af meddelelsen kan dog ikke svare på en meddelelse sendt med et alfanumerisk Sender ID.

Alfanumeriske Sender ID’er kan være en hvilken som helst kombination af numeriske og alfabetiske tegn (0-9, a-z, A-Z, _), og længden kan maks. være på 11 tegn.

Se mere information om Sender IDs

faq_introduction-link_arrow

Numeriske Sender ID

Numeriske Sender ID’er kan kun bestå af ...

Numeriske Sender ID’er kan kun bestå af tal og kan indeholde op til 15 cifre. Modtagere kan svare på meddelelser sendt fra GatewayAPI, hvis et virtuelt nummer bruges som Sender ID i meddelelserne.

information

Kontakt support, hvis du har brug for tovejskommunikation til din løsning.

Kan jeg frit vælge et hvilket som helst Sender ID?

Ja, med vores service kan du vælge dit S...

Ja, med vores service kan du vælge dit Sender ID frit, men husk, at der kan være restriktioner i nogle lande, f.eks. at man skal have et fast Sender ID.

Se begrænsninger på SMS trafik for specifikke lande

faq_introduction-link_arrow

Nogle eksempler på lande med begrænsning...

Nogle eksempler på lande med begrænsninger er angivet nedenfor.

USA

Al SMS-trafik, der sendes til USA, skal ...

Al SMS-trafik, der sendes til USA, skal komme fra et amerikansk ikke-betalingsnummer.

Kontakt vores salgsteam, hvis du har brug for et nummer til amerikansk trafik.

Kontakt vores salgsteam

faq_introduction-link_arrow

Rusland

Sender ID’er skal registreres for at kun...

Sender ID’er skal registreres for at kunne sende SMS beskeder til Rusland. MegaFon-netværket kræver, at du har et Sender ID registreret.

Hvis du har brug for, at Sender ID’er skal vises på slutbrugerens enhed på MTS-netværket, er det nødvendigt at foretage endnu en registrering.

Kontakt support, hvis du har brug et Sender ID på et af de to ovenstående netværk.

Kontakt support