Hvordan får jeg whitelisted mine URL’er?

Læs mere om vores “link check̶...

Læs mere om vores “link check” sikkerhedsfunktion for at undgå, at GatewayAPI-konti misbruges, samt hvordan du får URL’er godkendt.

Hvorfor kan jeg ikke sende SMS beskeder med links?

Det er muligt at sende links i SMS beske...

Det er muligt at sende links i SMS beskeder, men først efter vi har godkendt de domæner, du vil linke til. Vi har opsat denne sikkerhedsfunktion for at undgå, at GatewayAPI-konti misbruges til at sende meddelelser, som indeholder spam, ondsindede links der evt. indeholder malware, phishing forsøg, social engineering m.m.. Denne funktion er som standard aktiveret for alle konti.

Følgende gælder for URL whitelisting

Du kan whiteliste en hel URL, et domæne...

• Du kan whiteliste en hel URL, et domæne eller underdomæne, fx gatewayapi.com eller maps.google.com (bemærk whitelisting af google.com vil ikke whiteliste denne adresse på grund af underdomænet) eller specifikke, statiske webadresser såsom gatewayapi.com/docs.
  • Domænerne for linkene skal være registreret.
  • Hvis det er et dynamisk link, skal du udpege den del af linket, der er autogenereret.
  • En kort beskrivelse af SMS-beskedernes indhold skal medtages.
  • Sender ID’et, der vil blive anvendt, skal medtages.
  • Ingen personlige navne (fx John, Peter, Karoline, Alex osv.) Som Sender ID.

Hvordan kan jeg få min URL godkendt?

For at lave en URL-godkendelsesanmodning...

For at lave en URL-godkendelsesanmodning skal du blot følge disse trin herunder.

Trin 1: gå til “Settings”, vælg derefter...

Trin 1: gå til “Settings”, vælg derefter “URL-whitelist”.

FAQ_url_whitelisting-requesting-step_1@2x

Trin 2: Tryk “ADD URL” og ti...

Trin 2: Tryk “ADD URL” og tilføj en URL med en beskrivelse af, hvordan du vil bruge linket og til hvilket formål, så vi kan gennemgå din anmodning (typisk inden for en hverdag).

FAQ_url_whitelisting-requesting-step_2@2x

Bemærk: Vi godkender ikke forkortede lin...

Bemærk:
Vi godkender ikke forkortede links såsom links fra Bitly, TinyURL, Goo.gl, Rebrandly, Cuttly osv.

Kan jeg få subdomæner godkendt?

Ja, vi kræver dog, at du foretager en an...

Ja, vi kræver dog, at du foretager en anmodning ved hvert subdomæne.

Du kan kontakte vores supportteam, hvis du har en stor mængde af links/subdomæner, som du gerne vil have godkendt.

Kontakt vores supportteam