Brugeradministration

Lær, hvordan du med få trin kan ændre de...

Lær, hvordan du med få trin kan ændre den e-mailadresse, der er knyttet til din GatewayAPI-konto samt hvordan du videregiver ejerskab og tilføjer flere brugere.

Hvordan ændrer jeg emailadressen på min konto? Og hvordan overdrager jeg ejerskab af den?

Trin 1: Du kan ændre kontoejerens emaila...

Trin 1: Du kan ændre kontoejerens emailadresse ved at klikke på din profil øverst i hjørne til højre og derefter klikke på “Members”.

FAQ_user_management-change_email-step_1@2x

Trin 2: Klik på knappen “Invite a ...

Trin 2: Klik på knappen “Invite a member”, og vælg administratorrettigheder, og accepter derefter e-mail-invitationen. Når invitationen er accepteret, er der oprettet en ny bruger med den valgte e-mailadresse.

FAQ_user_management-change_email-step_2@2x

Vil du overdrage ejerskabet af din konto...

Vil du overdrage ejerskabet af din konto, skal du overdrage den til en administrator. Udnævn derfor et andet medlem til administrator, og overdrag herefter ejerskab af din konto.

Hvordan tilføjer jeg brugere til min konto?

Trin 1: Du kan tilføje brugere til din G...

Trin 1: Du kan tilføje brugere til din GatewayAPI-konto ved at klikke på din profil i øverste højre hjørne og derefter på “Members”.

FAQ_user_management-change_email-step_1@2x

Trin 2: Klik på “Invite a member&#...

Trin 2: Klik på “Invite a member” og tildel de relevante rettigheder.

FAQ_user_management-change_email-step_2@2x

Når e-mailen er blevet accepteret, har d...

Når e-mailen er blevet accepteret, har den nye bruger adgang til din konto.