Hvordan ændrer jeg mine brugerindstillinger?

Lær hvordan du med få trin kan ændre den...

Lær hvordan du med få trin kan ændre den e-mailadresse, der er knyttet til din GatewayAPI-konto, hvordan du videregiver ejerskab, og tilføjer flere brugere, samt hvordan du angiver hvilken e-mailadresse fakturaer og rapporter skal sendes til.

Hvordan ændrer jeg e-mailadressen på min konto?

Trin 1: Du kan ændre kontoejerens emaila...

Trin 1: Du kan ændre kontoejerens emailadresse ved at klikke på din profil øverst i hjørne til højre og derefter klikke på “Members”.

FAQ_user_management-change_email-step_1@2x

Trin 2: Klik på knappen “Invite a ...

Trin 2: Klik på knappen “Invite a member”, og vælg administratorrettigheder, og accepter derefter e-mail-invitationen. Når invitationen er accepteret, er der oprettet en ny bruger med den valgte e-mailadresse.

FAQ_user_management-change_email-step_2@2x

Hvordan tilføjer jeg brugere til min konto?

Trin 1: Du kan tilføje brugere til din G...

Trin 1: Du kan tilføje brugere til din GatewayAPI-konto ved at klikke på din profil i øverste højre hjørne og derefter på “Members”.

FAQ_user_management-change_email-step_1@2x

Trin 2: Klik på “Invite a member&#...

Trin 2: Klik på “Invite a member” og tildel de relevante rettigheder.

FAQ_user_management-change_email-step_2@2x

Når e-mailen er blevet accepteret, har d...

Når e-mailen er blevet accepteret, har den nye bruger adgang til din konto.

Hvordan ændrer jeg kontoejer?

Vil du overdrage ejerskabet af din konto...

Vil du overdrage ejerskabet af din konto, skal du overdrage den til en administrator. Udnævn derfor et andet medlem til administrator, og overdrag herefter ejerskab af din konto.

Hvordan ændrer jeg den e-mail fakturaer sendes til?

Du kan angive den e-mailadresse, som fak...

Du kan angive den e-mailadresse, som faktureringsrelateret kommunikation sendes til under “Billing” → “Billing details”.

Hvordan ændrer jeg den e-mail rapporter sendes til?

Du kan angive hvilken e-mailadresse rapp...

Du kan angive hvilken e-mailadresse rapporter skal sendes til under “Billing” → “Billing details”.

på denne side