Slet bruger

Lær hvordan du sletter din bruger, samt ...

Lær hvordan du sletter din bruger, samt får alle personlige data slettet.

Sådan sletter du din bruger

Hvis du har behov for at slette din brug...

Hvis du har behov for at slette din bruger, kan du gøre dette direkte fra GatewayAPI-dashboardet.

Følg blot nedenstående anvisning:

Trin 1: Log ind på GatewayAPI.com...

Trin 1: Log ind på GatewayAPI.com

FAQ_user_deletion-step_1@2x

Trin 2: Klik på dit brugerikon oppe i hø...

Trin 2: Klik på dit brugerikon oppe i højre hjørne, og klik derefter på “My profile”.

FAQ_user_deletion-step_2@2x

Trin 3: Vælg “DELETE PROFILE”.

Trin 3: Vælg “DELETE PROFILE”.

FAQ_user_deletion-step_3@2x

Din bruger er nu slettet, og du bliver l...

Din bruger er nu slettet, og du bliver logget ud automatisk. 

Bemærk: Hvis du er kontoejer, kan du ikk...

Bemærk:
Hvis du er kontoejer, kan du ikke slette din bruger uden hjælp fra support-afdelingen, som kan kontaktes i chatten eller via mail

Åben live support chat

arrow-next-faq

Send en mail til support

faq_introduction-link_arrow

OBS: For at slette yderligere data udove...

OBS:
For at slette yderligere data udover en bruger, bedes du kontakte
vores GDPR-afdeling, hvor vores Compliance-specialist vil hjælpe dig med at udøve din ret til sletning. Se også vores Persondatapolitik på vores hjemmeside for informationer omkring sletning af data.

Kontakt vores Compliance-specialist

faq_introduction-link_arrow

Se vores Persondatapolitik

faq_introduction-link_arrow
på denne side