Sådan kommer du i gang med din konto

GatewayAPI tilbyder to forskellige opsæt...

GatewayAPI tilbyder to forskellige opsætninger. Vi har .com opsætningen, som er standard og bruges af de fleste af vores brugere, mens .eu opsætningen er for kunder, der har særlige krav angående deres data og er underlagt EU’s datalovgivning.

Hvis du vil tilmelde dig via vores standardopsætning, skal du gå ind på gatewayapi.com/da og trykke på knappen “Opret konto”.

Hvis du vil tilmelde dig via .eu opsætningen, skal du gå ind på gatewayapi.eu og følge tilmeldingsvejledningen der.

Når du har tilmeldt dig GatewayAPI, er du klar til at komme i gang med din konto. Denne guide forklarer de forskellige muligheder, du har, og hjælper dig med at nå frem til det punkt, hvor du kan sende din første SMS-besked via GatewayAPI.

1. Indtast dine oplysninger (valgfrit)

Dette trin er valgfrit, men det er en fo...

Dette trin er valgfrit, men det er en fordel fremadrettet, hvis du indtaster alle relevante oplysninger om din organisation.

Trin 1: Gå til kontooversigten

Klik på din avatar i kontooversigten i h...

Klik på din avatar i kontooversigten i højre hjørne øverst på dit GatewayAPI-dashboard.

Trin 2: Gå til "Edit account"

Klik på “Edit account” i dropdown-menuen...

Klik på “Edit account” i dropdown-menuen.

FAQ_quick_start-how_to_get_started_with_your_account-step_2@2x

Trin 3: Udfyld formularen

Angiv kontonavn og virksomhedsoplysninge...

Angiv kontonavn og virksomhedsoplysninger, herunder adresse, kontaktoplysninger og ejer og klik på “save changes” for at gemme oplysningerne.

FAQ_quick_start-how_to_get_started_with_your_account-step_3@2x

2. Køb kredit eller anmod om test-kredit

Når du opretter en GatewayAPI-konto, vil...

Når du opretter en GatewayAPI-konto, vil du som udgangspunkt være på en prøvekonto, som udløber efter 30 dage.

Du kan aktivere din konto ved at købe kredit. Se de forskellige indbetalingsmuligheder her

Du kan også vælge at bruge test-kredit. Skriv blot til os på live supportchatten og anmod om gratis test-kredit – du vil blive spurgt om use-case og firmanavn. Derefter vil vores supportteam hjælpe dig.

3. Anvend GatewayAPI på din foretrukne måde

Når du ønsker at integrere med GatewayAP...

Når du ønsker at integrere med GatewayAPI, har du en række muligheder. Du kan bruge dit foretrukne kodningssprog eller anvende en af vores mange øvrige integrationsmuligheder.

Obs: Husk at tjekke om der er landerestriktioner i det land, du ønsker at sende SMS trafik til.

Forbind via kode

På hovedsiden på dit GatewayAPI-dashboar...

På hovedsiden på dit GatewayAPI-dashboard kan du finde en række kodestumper på forskellige programmeringssprog (C#, Curl, Java, PHP, Python osv.), som du kan anvende til at oprette forbindelse til vores API’er.

Du skal blot kopiere og indsætte koden, som allerede indeholder din kontos API-nøgler/tokens. Du kan sende en SMS ved blot at ændre modtagernummeret (MSISDN) og køre koden i en terminal efter eget valg.

Gå til vores dokumentationsside for at få flere oplysninger.

Gå til docs

faq_introduction-link_arrow

Tilslut via Zapier, Make, IFTTT eller Flowize

Benyt Zapier, Make, IFTTT eller Flowize ...

Benyt Zapier, Make, IFTTT eller Flowize til at integrere GatewayAPI med det system, du ønsker at bruge.

Hvis du ønsker at administrere SMS udsendelser på en enkel måde, foretrækker mange at bruge GatewayAPI + Make + Google Sheets. Se vores YouTube guide til, hvordan du konfigurerer det her.

Vælg den integrationsplatform, der matcher dine behov:

• Opret enkle SMS-integrationer med Zapier, som er en no-code platform til opsætning af integrationer og automatiseringer mellem dine yndlingsværktøjer. Zapier har over 5.000 apps at vælge imellem.
  • Opret komplekse SMS-flows med Make, som er en no-code platform til opsætning af integrationer og automatiseringer mellem hundredvis af tjenester. Tjenesten er især brugbar, hvis du ønsker at opsætte SMS-flows, hvor flere apps, actions og triggers indgår.
  • Opret enkle SMS-integrationer med IFTTT, som på samme vis som Zapier og Make er en no-code platform til opsætning af integrationer og automatiseringer mellem dine yndlingsværktøjer.
  • Opret avancerede SMS integrationer med Flowize. Brug GatewayAPI og Flowize til at konfigurere avancerede SMS integrationer. Velegnet til store virksomheder samt specialbyggede systemer.

Anvend vores WordPress SMS plugin

Vores WordPress SMS plugin er en populær...

Vores WordPress SMS plugin er en populær CMS-integration, som giver dig mulighed for at sende SMS beskeder direkte fra din WordPress sides backend.

Pluginnet giver dig mulighed for at opbygge målgrupper, forberede meddelelser, styre SMS udsendelser samt modtage beskeder. Det er således et perfekt værktøj til dem, der har en kundeklub eller forening, hvor målet er at kommunikere med kunder/medlemmer regelmæssigt via SMS på en let måde.

Se en kort videoguide hvor vi gennemgår, hvordan pluginnet fungerer.

Find flere guides på vores YouTube kanal

Se videoguides der guider dig igennem al...

Se videoguides der guider dig igennem alt fra opsætning af underkonti til opsætning af webhooks, email til SMS, hvordan du anvender vores integrationsmuligheder og meget meget mere.

GatewayAPI Youtube kanal