Sådan kommer du i gang med din konto

Du har oprettet en GatewayAPI-konto, og ...

Du har oprettet en GatewayAPI-konto, og ønsker nu at sende dine første SMS beskeder. Denne vejledning gennemgår de forskellige muligheder du har, samt hjælper dig med at komme helt i mål med at sende den første SMS besked via GatewayAPI.

1. Indtast dine oplysninger (valgfrit)

Dette trin er valgfrit, men det er en fo...

Dette trin er valgfrit, men det er en fordel fremadrettet, hvis du indtaster alle relevante oplysninger om din organisation.

Trin 1: Gå til kontooversigten

Klik på din avatar i kontooversigten i h...

Klik på din avatar i kontooversigten i højre hjørne øverst på dit GatewayAPI-dashboard.

Trin 2: Gå til "Edit account"

Klik på “Edit account” i dropdown-menuen...

Klik på “Edit account” i dropdown-menuen.

FAQ_quick_start-how_to_get_started_with_your_account-step_2@2x

Trin 3: Udfyld formularen

Angiv kontonavn og virksomhedsoplysninge...

Angiv kontonavn og virksomhedsoplysninger, herunder adresse, kontaktoplysninger og ejer og klik på “save changes” for at gemme oplysningerne.

FAQ_quick_start-how_to_get_started_with_your_account-step_3@2x

2. Køb kredit eller anmod om test-kredit

Når du opretter en GatewayAPI-konto, vil...

Når du opretter en GatewayAPI-konto, vil du som udgangspunkt være på en prøvekonto, som udløber efter 30 dage.

Du kan aktivere din konto ved at købe kredit. Se de forskellige indbetalingsmuligheder her

Du kan også vælge at bruge test-kredit. Skriv blot til os på live supportchatten og anmod om gratis test-kredit – du vil blive spurgt om use-case og firmanavn. Derefter vil vores supportteam hjælpe dig.

3. Anvend GatewayAPI på din foretrukne måde

Når du opretter forbindelse til GatewayA...

Når du opretter forbindelse til GatewayAPI, har du en række muligheder: Du kan bruge dit foretrukne kodningssprog, anvende integrationsplatformene Zapier, Make og Flowize eller anvende vores gratis WordPress plugin.

Forbind via kode

På hovedsiden på dit GatewayAPI-dashboar...

På hovedsiden på dit GatewayAPI-dashboard kan du finde en række kodestumper på forskellige programmeringssprog (C#, Curl, Java, PHP, Python osv.), som du kan anvende til at oprette forbindelse til vores API’er.

Du skal blot kopiere og indsætte koden, som allerede indeholder din kontos API-nøgler/tokens. Du kan sende en SMS ved blot at ændre modtagernummeret (MSISDN) og køre koden i en terminal efter eget valg.

Gå til vores dokumentationsside for at få flere oplysninger.

Gå til docs

faq_introduction-link_arrow

Tilslut via Zapier, Make eller Flowize

Brug Zapier, Make eller Flowize til at i...

Brug Zapier, Make eller Flowize til at integrere GatewayAPI med det system, du ønsker at bruge.

Hvis du ønsker at administrere SMS udsendelser på en nem måde, foretrækker mange at bruge GatewayAPI + Make + Google Sheets. Se vores YouTube guide til, hvordan du konfigurerer det her.

Vælg den integrationsplatform, der matcher dine behov:

• Opret enkle SMS-integrationer med Zapier, som er en no-code platform til opsætning af integrationer og automatiseringer mellem dine yndlingsværktøjer. Zapier har over 3.000 apps at vælge imellem.
  • Opret komplekse SMS-flows med Make, som er en no-code platform til opsætning af integrationer og automatiseringer mellem hundredvis af tjenester. Tjenesten er især brugbar, hvis du ønsker at opsætte SMS-flows, hvor flere apps, actions og triggers indgår.
  • Opret avancerede SMS integrationer med Flowize. Brug GatewayAPI og Flowize til at konfigurere avancerede SMS integrationer. Velegnet til store virksomheder samt specialbyggede systemer.

Anvend vores WordPress SMS plugin

Vores WordPress SMS plugin er en populær...

Vores WordPress SMS plugin er en populær CMS-integration, som giver dig mulighed for at sende SMS beskeder direkte fra din WordPress sides backend.

Pluginet giver dig mulighed for at opbygge målgrupper, forberede meddelelser, styre SMS udsendelser samt modtage beskeder. Det er således et perfekt værktøj til dem, der har en kundeklub eller forening, hvor målet er at kommunikere med kunder/medlemmer regelmæssigt via SMS på en let måde. Se en kort videoguide om, hvordan pluginet fungerer her.

Find flere guides på vores YouTube kanal

Se videoguides der guider dig igennem al...

Se videoguides der guider dig igennem alt fra opsætning af underkonti til opsætning af webhooks og email til SMS samt hvordan du anvender Zapier og vores WordPress-plugin. Og meget meget mere.

GatewayAPI Youtube kanal