Hvor kan jeg finde jeres priser?

Find vores SMS priser for 200+ lande på ...

Find vores SMS priser for 200+ lande på vores forside, vores prisside samt dit dashboard.

På vores forside, prisside samt dit dashboard kan du også downloade en liste over vores SMS priser i alle lande. Log ind på din GatewayAPI-konto og følg nedenstående trin for at downloade dem.

Bemærk, at det i øjeblikket ikke er muligt at sende SMS trafik til Rusland.

Gå til prissiden - se priser for 200+ lande

faq_introduction-link_arrow

Trin 1: Find priser på dashboardet

Gå til undermenuen “Text Messaging...

Gå til undermenuen “Text Messaging” under “Prices” i menuen til venstre.

FAQ_pricing-step_1@2x

Trin 2: Download liste

Download prislisten i formatet Excel ell...

Download prislisten i formatet Excel eller CSV via knappen “Download All SMS Prices”.

FAQ_pricing-step_2@2x
FAQ_pricing-step_3@2x

Har du et eksisterende messaging-setup, ...

Har du et eksisterende messaging-setup, der genererer 250.000+ beskeder om måneden? Ønsker du lavere priser plus forbedrede betingelser og tjenester? I så fald kan du skrive en e-mail til sales@gatewayapi.com og fortælle os om din trafikmængde og enhedspriser hos din nuværende udbyder. Så sender vi et konkurrencedygtigt tilbud inden for 24 timer.

Hvad er forskellen på Standard og Premium?

Kort fortalt, sigter Standard-meddelelse...

Kort fortalt, sigter Standard-meddelelsesklassen mod høj pålidelighed til den lavest mulige pris, mens Premium beskedklassen sigter mod at anvende den hurtigste rute mellem dig og modtageren.

Når vi sender Standard-trafik, bruger vi top-udbydere, der kan levere SMS’er til lave priser. Med andre ord: Bedste pris og hastighed uden at ofre leveringsevne eller funktioner. I begge meddelelsesklasser stræber vi efter at have minimale leveringstider og høj pålidelighed.

Når vi sender Premium-trafik, har vi meget høje krav til vores udbydere, såsom direkte ruter med højst et hop. Antallet af hop er det antal mellemleverandører mellem kilden (dig) og destinationen (slutbrugerens mobilnetværk). Selvom der er mange andre vigtige faktorer, såsom latenstid og kapacitet, er færre hop generelt bedre.

information

For mere information om forskellen mellem Standard og Premium, læs vores blogindlæg.

Virtuelle numre og keywords

Vi kan tilbyde virtuelle numre og keywor...

Vi kan tilbyde virtuelle numre og keywords på en shortcode til mere end 50 lande, som giver dig mulighed for at konfigurere 2-vejs-kommunikation med mere. Du kan læse mere om dette i vores afsnit “Hvad kan jeg bruge et virtuelt nummer/keyword til?.

For at anmode om at leje et keyword eller en shortcode skal du logge ind på GatewayAPI konto og følge nedestående trin:

Trin 1: Gå til undermenuen “Keywords / N...

Trin 1: Gå til undermenuen “Keywords / Numbers”, som ligger under “Subscription” i menuen til venstre.

FAQ_pricing_virtualnumbers_keywords-step_1@2x

Trin 2: Anmod om at leje et virtuelt num...

Trin 2: Anmod om at leje et virtuelt nummer eller et keyword ved at indtaste det i feltet øverst og klik derefter på “Get Keyword” eller “Get Number”.

FAQ_pricing_virtualnumbers_keywords-step_2@2x
information

Kontakt vores supportteam via chat eller på support@gatewayapi.com, hvis du har brug for hjælp.