Hvordan opsætter jeg webhooks?

Lær hvordan du anvender webhooks til at ...

Lær hvordan du anvender webhooks til at opsætte leveringsstatusmeddelelser, tovejskommunikation samt Email til SMS.

Hvor finder jeg mine loginoplysninger for tjenesten?

Log blot ind på dit dashboard og…:...

Log blot ind på dit dashboard og…:

Trin 1: Gå til API-sektionen i menuen i ...

Trin 1: Gå til API-sektionen i menuen i venstre side, og klik på “API keys”.

FAQ_webhooks_api_keys-step_1

Trin 2: Klik derefter på “Get key ...

Trin 2: Klik derefter på “Get key / token” og kopier og indsæt de keys/token, som dit program kræver.

FAQ_webhooks_api_keys-step_2

Hvad kan jeg bruge webhooks til?

Webhooks er en funktion, der kan bruges ...

Webhooks er en funktion, der kan bruges til mange ting, såsom:

• Meddelelse om leveringsstatus til dit system
  • 2-vejs kommunikation
  • Sende e-mail til SMS

I vores dokumentation i linket herunder finder du detaljerede oplysninger om webhooks:

REST API — gatewayapi.com 1.0 documentation

faq_introduction-link_arrow
på denne side