Hvordan kommer jeg i gang med jeres e-mailtjenester?

Lær mere om de tre e-mailtjenester, vi t...

Lær mere om de tre e-mailtjenester, vi tilbyder. Send e-mails via vores REST email API eller opsæt SMS til e-mail og e-mail til SMS.

Hvis du gerne vil vide mere om potentialet ved SMS til/fra e-mail, kan du gå ind på vores underside om SMS til e-mail og e-mail til SMS, hvor du også kan finde en række use cases.

NB:
I øjeblikket understøtter vi ikke leveringsrapporter i vores mailtjenester.

1. Send e-mails via REST

Du kan sende mails gennem vores REST API...

Du kan sende mails gennem vores REST API ved at bruge vores e-mail-endpoint. Kontakt sales@gatewayapi.com for at få adgang.

Når vi har aktiveret tjenesten på din konto, kan du konfigurere tjenesten med følgende dokumentation.

GatewayAPI Docs - Afsendelse af emails

faq_introduction-link_arrow

Kontakt salgsteamet

faq_introduction-link_arrow

2. E-mail til SMS

Når du har godkendt din e-mailadresse vi...

Når du har godkendt din e-mailadresse via whitelisting, kan du konfigurere mailtjenesten med følgende dokumentation eller YouTube-guide:

GatewayAPI Docs - Email til SMS

faq_introduction-link_arrow

3. SMS til e-mail

Når du har godkendt din e-mailadresse vi...

Når du har godkendt din e-mailadresse via whitelisting, kan du konfigurere mailtjenesten ved at følge anvisningerne i vores dokumentation.

GatewayAPI Docs - Email til SMS

faq_introduction-link_arrow
information

Vi understøtter i øjeblikket ikke leveringsrapporter på vores e-mailtjenester.

på denne side