Sådan opsætter du tovejskommunikation

Ønsker du at opsætte tovejskommunikation...

Ønsker du at opsætte tovejskommunikation ved brug af webhooks?

Se nedenstående video med en kort og ligetil gennemgang af, hvordan det sættes op eller følg blot de fem trin nedenfor.

Trin 1: Gå til dashboard

Log ind på dit dashboard

Log ind på dit dashboard

FAQ_quick_start-2way_communication-step_1-v2

Trin 2: Klik på "API"

Klik på “API” i menuen til venstre, og k...

Klik på “API” i menuen til venstre, og klik derefter på “WEB HOOKS”

FAQ_quick_start-2way_communication-step_2@2x

Trin 3: Vælg webhook

Vælg hvilken type webhook, du gerne vil ...

Vælg hvilken type webhook, du gerne vil opsætte og klik på den.

information

Er du usikker på, hvilken en du skal vælge? Kontakt support som vil hjælpe dig med det samme indenfor åbningstiderne.

FAQ_quick_start-2way_communication-step_3@2x

Trin 4: Tilføj webhook & URL

Klik på “ADD NEW” og navngiv den nye web...

Klik på “ADD NEW” og navngiv den nye webhook. Angiv et webhook URL.

FAQ_quick_start-2way_communication-step_4@2x

Trin 5: Bekræftelse

Bekræft ved at klikke på “ADD WEBHOOK”...

Bekræft ved at klikke på “ADD WEBHOOK”

FAQ_quick_start-2way_communication-step_5@2x

Håndter webhooks

Du vil fremover altid kunne administrere...

Du vil fremover altid kunne administrere dine webhooks under “WEB HOOKS” i API-menuen.

For at bruge dit webhook til tovejskommunikation skal du anvende et script til at håndtere indgående beskeder og automatiske svar samt en tunnel til din lokale host, for at du kan modtage en URL.

Denne URL bruges som din webhook-URL. Se videoguiden for eksempler med Python og ngrok.

1. Kopier din webhook-URL og indsæt den under “Web hook URL” i dine GatewayAPI-indstillinger under “Web Hooks”
  2. Klik på “Gem”
  3. Gå til “Keywords” i fanen ud for “Endpoint settings”, og tildel et keyword til webhook’en ved at markere feltet ud for det valgte søgeord.

Bemærk: For at få oplysninger om, hvordan du konfigurerer et keyword, kan du læse dette blogindlæg.

Dit keyword er nu konfigureret på dit webhook!

Hvis dit script er udarbejdet korrekt vil alle beskeder, som sendes til GatewayAPIs fælles shortcode (1204) med det valgte keyword, blive håndteret automatisk ved at sende det autosvar tilbage, som du har sat op.

Du kan til enhver tid se en oversigt over din indkommende trafik ved at gå til “Traffic Log” og vælge “MO-trafik” i menuen til venstre.

Find flere guides på vores YouTube kanal

Se videoguides der guider dig igennem al...

Se videoguides der guider dig igennem alt fra opsætning af underkonti til opsætning af webhooks og email til SMS, samt hvordan du anvender Zapier og vores WordPress-plugin. Og meget meget mere.

GatewayAPI Youtube kanal