Sådan anvender du Quick Send

Vores søsterplatform, RelationCity, inde...

Vores søsterplatform, RelationCity, indeholder et Quick Send-modul, der gør det utroligt nemt at håndtere SMS udsendelser. Takket være det fælles OCiD-login, skal du som eksisterende GatewayAPI-kunde blot acceptere RelationCitys betingelser for at komme i gang med din konto.

RelationCity er integreret med GatewayAPI, og al SMS kommunikation og SMS marketing kan således sendes via GatewayAPI platformen ved blot at angive din unikke GatewayAPI Key.

Ligesom GatewayAPI er RelationCity gratis at benytte, og du betaler dermed kun for den SMS trafik du udsender.

Sådan kommer du i gang

Du kan komme i gang med at benytte Relat...

Du kan komme i gang med at benytte RelationCity ved enten at klikke på “Quick Send” i dit dashboard eller ved at gå direkte ind på RelationCity.com og derefter klikke på “Log ind” eller “Sign up”.

Derefter skal du angive din unikke GatewayAPI nøgle, som du finder i dit GatewayAPI dashboard under “API” → “API Keys” → “Get Key / Token”. Kopier feltet “Token” og gå efterfølgende over til RelationCity og klik på “Setup” → “Reset Key” og kopier derefter informationen ind i feltet “Enter GatewayAPI key”. Afslut ved at klikke på “Save changes”.

Du er nu klar til at benytte Quick Send!

Trin for trin guide

Se trin for trin guide nedenfor med scre...

Se trin for trin guide nedenfor med screenshots fra de to platforme.

Trin 1: Naviger til API Key / Token

Gå til dit GatewayAPI dashboard og klik ...

Gå til dit GatewayAPI dashboard og klik på “API” og derefter “API Keys”

FAQ_webhooks_api_keys-step_1

Trin 2: Find API Key / Token

Klik på “Get key / token”

Klik på “Get key / token”

FAQ_webhooks_api_keys-step_2

Trin 3: Kopier oplysninger

Kopier informationen i “token” feltet...

Kopier informationen i “token” feltet

quick_send-step_3

Trin 4: Indsæt oplysninger i RelationCity

Gå efterfølgende over til RelationCity d...

Gå efterfølgende over til RelationCity dashboardet og klik på “Setup” → “Reset Key” og kopier derefter informationen ind i feltet “Enter GatewayAPI key”.

Afslut ved at klikke på “Save changes”.

quick_send-step_4