Sådan bruger du label-funktionen

Vores label-funktion hjælper dig med at ...

Vores label-funktion hjælper dig med at organisere og identificere beskeder. Funktionen kan bruges til mange forskellige formål, f.eks. opdeling af kunders SMS-forbrug og fakturering eller blot for at få en statistik over dit SMS-forbrug.

Sådan bruger du labels

Tilføj en label: Når du sender beskeder...

• Tilføj en label: Når du sender beskeder, kan du tilføje en label til hver besked, fx for at identificere den kunde eller virksomhed, den tilhører. Denne label skal være den samme for alle beskeder i et enkelt request.
  • Trafiklog: Labels kan ses i trafikloggen, hvilket gør det lettere at overvåge sendte beskeder.
  • Statistik: Du kan se SMS-trafik og brugsdata for hver label i statistiksektionen på din GatewayAPI-konto.
  • Trafiklog: Labels kan ses i trafikloggen, hvilket gør det lettere at overvåge sendte beskeder.
FAQ_quick_start-label_feature-1@2x

Hvorfor bruge labels?

Fakturering: Identificer nemt SMS-forbr...

• Fakturering: Identificer nemt SMS-forbruget pr. kunde for at strømline faktureringen.
  • Detaljeret statistik: Få adgang til din kontos brug for specifikke datointervaller, opdelt efter label og land.
FAQ_quick_start-label_feature-2@2x

Hvis du ikke benytter label-funktionen, ...

Hvis du ikke benytter label-funktionen, vil alle beskeder blot have en label på null. Du kan dog stadig se din samlede SMS-trafik.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du bruger labels, kan du se vores dokumentation, hvor du kan lære at bruge API’en til at se statistik baseret labels.